Papptrau med innpakkede biter

kr215.00 Eks. MVA

Papptrau med 500 g innpakkede sjokoladebiter er en perfekt balanse mellom tradisjonelle verdier og moderne forventninger. Et bredt utvalg av gourmet godteri garanterer at enhver mottaker finner noe de setter pris på. Eske kan bestilles med logo.

Produktnummer: 108-270 Kategori:

Beskrivelse

Papptrau med innpakkede biter – Tradisjonell sjarm med moderne vri

Smack er stolt av å presentere Papptrau med innpakkede biter – en firmagave som kombinerer tradisjonell sjarm med en moderne vri. Denne nøye utvalgte samligen av innpakkede biter er ideell til å uttrykke takknemlighet og anerkjennelse til ansatte, kunder og samarbeidspartnere på en personlig og minneverdig måte.

Hver papptrau inneholder et rikholdig assortement av håndplukkede, innpakkede godbiter som tilfredsstiller en rekke smakspreferanser. Fra luksuriøse sjokolader til eksotiske søtsaker vil hvert stykke tilby en unik smaksopplevelse. Fra kjente merkevarer tilbyr vi i Smack kvalitetssjokolade.

Godbitene er pakket inn i en miljøvennlig og estetisk tiltande papptrau. Vi tilbyr muligheten til å tilpasse firmagaven med bedriftens logo eller personlig hilsen for å styrke merkevare identiteten. Denne firmagaven er designet for å appellere til en bred mottakerkrets, spesielt de som verdsetter bærekraftige og økovennlige alternativer.

Ved å velge Papptrau med innpakkede biter fra Smack velger du en firmagave som representerer en perfekt balanse mellom tradisjonelle verdier og moderne forventninger. En firmagave som med sikkerhet vil bli verdsatt og husket. Smack forplikter seg til å levere dine firmagaver raskt og effektivt direkte til din bedrift eller til dine mottakere uten ekstra fraktkostnader.

Innhold
500 g innpakkede biter

Denne kan leveres med logoetikett
Pris kr 10,- pr stk
Startkostnad kr. 450,-
Eventuelt originalarbeid tilkommer.

Alle priser eks.mva