Påskeegg 12 cm løsvekt

kr53.00 Eks. MVA

Fylt med 120 g av Nidars norske bestselger biter er dette påskeegget en fryd for alle sjokolade elskere. Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere denne påsken med denne flotte firmagaven.

Varenr.: 105-010
53,- eks.mva

Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 12 cm løsvekt – Unik samling godbiter

Smack er stolt av å introdusere dette eksklusive påskeegget på 12 cm fylt med nøye utvalgte godbiter i løsvekt. Dette elegante påskeegget kombinerer tradisjon med en moderne vri, og tilbyr en unik samling av sjokolader som vil begeistre enhver mottaker. Dette er firmagaven som virkelig står ut.

Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med Smack sitt påskeegg fylt med 120 g Nidar sjokoladeblanding. De norske bestselger bitene sikrer en spennende oppdagelsesreise gjennom smaker og teksturer. Fra sjokolade av høy kvalitet til fruktige godbiter og alt imellom er dette nøye sammensatte utvalget designet for å tilfredsstille selv de mest kresne smaksløkene. Selve innpakningen er en fryd for øyet, et tiltalende design som reflekterer vårens farger og påskens glede. Dette dekorative elementet vil bringe en følelse av sesongens magi til ethvert kontor.

Hos Smack forstår vi viktigheten av detaljer og kvalitet. Derfor tilbyr vi fraktfrie leveranse og en enkel bestillingsprosess uten krav om forhåndsbestillinger eller forskuddsbetalinger. Vi er dedikert til å gjøre prosessen så problemfri og behagelig som mulig, samtidig som vi sikrer at dine gaver ankommer til rett tid og sted.

Varenr.: 105-010 

Innhold: Nidar Sjokoladeblanding 120 g  med norske bestselgerbiter.