Påskeegg 15 cm innpakkede biter

kr119.00 Eks. MVA

 

innpakkede biter 200 g og Kvikk Lunsj 47 g.

Produktnummer: 105-030 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 15 cm med innpakkede biter – En gledelig firmagave

Smack sitt påskeegg er smekkfullt med innpakkede biter av ren nytelse er ikke bare en gave, men en opplevelse. Gi dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere en gave som vil spre glede i påsketiden.

Påskeegget på 15 cm er kanskje kompakt i størrelsen men la deg ikke lure, det skjuler en rikholdig samling av innpakkede sjokoladebiter. Fra mørk til melkesjokolade er hver bit en himmelsk smakseksplosjon. Fylt med en blanding av innpakkede biter på 200 g og Kvikk lunsj 47 g vil dette påskeegget tilfredstille enhver smak. Vi samarbeider med anerkjente merkevareprodusenter for å sikre at våre produkter holder høyeste standard, både i smak og presentasjon.

Ved å velge Smack for dine påskegaver, velger du kvalitet og engasjement. Med vår fleksibilitet og tilpasning kan vi skreddersy løsninger for å tilfredsstille dine ønsker og behov.La Smack hjelpe deg med å gjøre denne påsken ekstra spesiell. Bestill nå for å sikre at dine påskegaver leveres rettidig, fraktfritt, og klar til å spre glede.

Smack – der kvalitet møter tradisjon og innovasjon.

Ingredienser

En gledelig og tradisjonell gave smekkfull av høykvalitets sjokolade som Kvikk lunsj (47 g) og innpakkede sjokoladebiter (200 g).