Påskeegg 15 cm IPB

kr110.00 Eks. MVA

«Påskeegg 15 cm» er en oppgradert versjon av det tradisjonelle påskeegget. Fylt til randen med individuelt innpakkede sjokolader av høyeste kvalitet er det garantert å tilfredstille ethvert søtsug. Dette er påskegaven som vil glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Varenr.: 105-030
110,- eks.mva

Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 15 cm – Ekstraordinær firmagave

Oppdag det luksuriøse «Påskeegg 15 cm» fra Smack! En ekstraordinær firmagave i form av tradisjonelt påskeegg fylt med nøye utvalgte, individuelt innpakkede sjokoladebiter av fineste kvalitet. Dette påskeegget er en oppdatert versjon av den klassiske påskegaven designet for å tilby en enda rikere og mer variert smaksopplevelse. Imponer dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med denne flotte firmagaven denne påsken!

Inni påskeegget finner du en overflod av premium søtsaker, fra kjente kjære smaker til spennende nye. Hver bit er innpakket for å sikre maksimal friskhet og kvalitet. Dette gjør påskeegget perfekt å dele. Søtsaker som Kvikk Lunsj, 47 g, og blanding av innpakkede biter, 200 g, er nøye utvalgt for å tilfredsstille en rekke smakspreferanser og garanterer at mottakere vil finne noe de virkelig liker.

Våre påskeegg er ikke bare ren nytelse for ganen, men også en estetisk nytelse. Med et øye for detaljer og design sørger vi for at hvert påskeegg ikke bare smaker godt men ser fantastisk ut. Dette er en gave som skiller seg ut og vil bli husket lenge etter at påsken er over.

Hos Smack gjør vi det enkelt og problemfritt å gi en gave med fraktfrie leveranser, ingen behov for forhåndsbestillinger eller forskuddsbetalinger. Velg Smack som din leverandør og opplev en givende og stressfri påske.

Smack forplikter seg til å levere firmagaver som både gleder og inspirerer. Ved å velge «Påskeegg 15 cm» velger du ikke bare en påskegave men en opplevelse som beriker og gleder.

Varenr.: 105-030