Sommerens 4 bestselger til grilling og steking

kr260.00 Eks. MVA

Fantastiske smaker for grilling og steking

Kategori:

Beskrivelse

Fantastiske smaker for grilling og steking

Dette er en samling av krydder, sauser og grillolje som kan brukes for å forbedre smaken av mat som grilles eller stekes.

Beskrivelse av hvert produkt:

  • Argentina grill & BBQ (280 g) – Dette er en klassisk søramerikansk krydderblanding som passer utmerket til både kjøtt og fisk. Den kan inneholde krydder og urter som paprika, spisskummen, hvitløkspulver, løkpulver, oregano, koriander og andre smakfulle ingredienser. Denne blandingen er inspirert av det argentinske kjøkkenet og er ideell for å tilføre en autentisk smak til grillet kjøtt og fisk.
  • All round spice rub (80 g) – Dette er en allsidig krydderblanding som kan brukes på en rekke matvarer, som kjøtt, fisk, grønnsaker og til og med snacks. Den kan inneholde en blanding av krydder som paprika, hvitløkspulver, løkpulver, salt, pepper og andre smakfulle ingredienser. Denne krydderblandingen er designet for å gi en smakfull vri på et bredt spekter av matretter.
  • Grillolje classic (250 ml) – Denne grilloljen er en blanding av oljer og smaker som er spesielt designet for grilling og steking. Den kan inneholde oljer som solsikkeolje, rapsolje eller olivenolje, samt smakstilsetninger som hvitløk, urter og krydder. Grilloljen bidrar til å forhindre at maten fester seg til grillen og tilfører ekstra smak til retten.
  • Sweet & Smoky Barbeque sauce (250 ml) – Dette er en søt og røykfull barbequesaus som passer godt til grillet kjøtt, fisk og grønnsaker. Den kan inneholde ingredienser som tomatpuré, sukker, eddik, løk, hvitløk, røykaroma, paprika og andre krydder. Denne sausen gir en rik, søt og røykfull smak som kan forbedre smaken av grillet mat.

Sammen utgjør disse produktene en variert samling av smaker og teksturer som kan brukes for å lage smakfulle og interessante grill- og stekretter.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler til funksjonelle, statistiske og reklameformål.  Finn ut mer.