Tress med laks og spekeskinke

kr775.00 Eks. MVA

Eksklusiv fimagave med rikt innhold...
Produktnummer: 108-240 Kategori:

Beskrivelse

Tress med laks og spekeskinke – Eksklusiv firmagave

Smack er stolt av å presentere den perfekte kombinasjonen av havets og fjellets delikatesser med vår Tress med laks og spekeskinke. Denne eksklusive firmagaven er en unik sammensetning av norsk laks og tradisjonell spekeskinke av høyeste kvalitet. Produktene er nøye utvalgt for å tilby en uovertruffen smaksopplevelse.

Laksen, kjent for sin silkemyke og rike smak, komplementeres perfekt av den robuste og aromatiske spekeskinken. Sammen skaper produktene en harmonisk balanse mellom sjø og land. Presentert i en elegant tress er dette settet designet for å imponere ved enhver anledning. Som firmagave til ansatte, kunder og samarbeidspartnere kan du gjøre gaven mer minneverdig med en personlig logoetikett.

Hos Smack er vi dedikert til å tilby firmagaver som ikke bare er av høyeste kvalitet men som også fremmer en følelse av sofistikasjon og stil. Vår Tress med laks og spekeskinke er intet unntak og representerer det beste Norge har å by på innen matkultur. Enten det er som takk til dine ansatte, verdsettelse til dine kunder eller oppmerksomhet til samarbeidspartnere er vår Tress med laks og spekeskinke den ideelle firmagaven å gi.

Velg Smack for dine firmagaver og la oss hjelpe deg med å skape minneverdige øyeblikk. Vi garanterer at vår Tress med laks og spekeskinke vil bli mottatt med beundring og takknemlighet.

Innhold
Røkelaks 100 g / Gravet laks 150 g / Røkt ørret 150 g / Norsk tradisjonell spekeskinke 100 g / Serranoskinke 80 g / Parmaskinke 40 g / Eriks aioli med lime 230 ml / Eriks gravlakssaus 200 ml.

Produktet kan leveres med logoetikett
Startkostnad – 450,-
Pris pr. etikett – 12,-
Eventuelt originalarbeid tilkommer

Alle priser eks.mva