Lily O`Briens Petit Indullgence Collection 39 biter

kr295.00 Eks. MVA

Luksuriøs firmagave med 402 g...
Produktnummer: 108-410 Kategori:

Beskrivelse

Lily O’Brien’s Petit Indullgence Collection, 39 biter – En kulinarisk reise

Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med en ekstraordinær sjokoladeopplevelse fra Lily O’Brien’s. Denne Petit Indulgence Collection er en håndplukket samling av 39 utsøkte sjokoladebiter inspirert av noen av verdens mest elskede desserter.

Med 39 individuelt håndlagde sjokoladebiter tilbyr dette settet en bred palette av smaker. Fra dekadente sjokolade kreasjoner til fruktige og kremete nyanser. Utforsk smaker inspirert av klassiske desserter som Crème Brûlée, Tiramisu og Sticky Toffee, for å nevne noen. Hver sjokoladebit er laget med de fineste ingredienser for en ren uovertruffen smaksdybde. Denne sjokoladesamlingen er en hyllest til kulinarisk kunst og sjokolade håndverk, designet for å tilby en uovertruffen smaksopplevelse. Pakket inn i en stilfull og elegant forpakning gjør at denne firmagaven utstråler raffinement og anerkjennelse. Med et så variert utvalg av smaker vil den tilfredsstille enhver smak og preferanse.

Vi i Smack forstår viktigheten av å gi en gave som reflekterer dim bedrifts verdier og gjør et varig inntrykk. La denne samlingen av dessertinspirerte sjokolader være din neste firmagave, og del en uforglemmelig smaksopplevelse med dine mottakere. Ta kontakt med oss i dag for en enkel, bekymringsfri gavegivings prosess.