Lindt Minipraliner 20 biter

kr145.00 Eks. MVA

Lindt Minipraliner er 100 g...
Produktnummer: 108-420 Kategori:

Beskrivelse

Lindt Minipraliner 20 biter – En eksklusiv firmagave

Oppdag den ultimate gaven som garantert vil imponere og glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Lidt Minipraliner med 20 utsøkte biter av ren nytelse. Dette nøye utvalgte sortimentet fra den verdenskjente sveitsiske sjokoladeprodusenten Lindt er perfekt for de øyeblikkene når bare det beste er godt nok.

Hver eske inneholder en blanding av Lindts fineste minipraliner håndplukket for å tilby en uforglemmelig smaksopplevelse. 100 g sveitsisk konfektsjokolade med alt fra intens mørk sjokolade til myk og kremet melkesjokolade. Hver bit er en hyllest til Lindts mesterlige sjokoladekunst. Enten du ønsker å uttrykke takknemlighet, gratulere en velutført jobb eller overraske noen spesielle er Lindt Minipraliner det ideelle valget. Denne gaven bemerker seg som en luksuriøs og tankefull gave presentert i elegant eske som leveres i 3 assorterte farger.

Hos Smack forstår vi viktigheten av å gi en gave som både reflekterer din bedrifts verdier og gjør et varig inntrykk. Lindt Minipraliner med 20 biter er mer enn bare en firmagave; det er en opplevelse av ekte luksus og raffinement som vil bli husket og verdsatt. La oss hjelpe deg med å gjøre forretningsforbindelsene dine enda sterkere med gaver som taler volumer.

For mer informasjon og bestilling ta kontakt med oss. Gled deg over rask og effektiv levering direkte til din bedrift, og opplev forskjellen en premium firmagave kan gjøre.