Medium God Jul Striesekk

kr320.00 Eks. MVA

Sjarmerende og rustikk striesekk i...
Produktnummer: 108-470 Kategori:

Beskrivelse

Medium God Jul Striesekk – Hjertevarmende julegave

Vår «Medium God Jul Striesekk» er en hjertvarm firmagave som bringer den autentiske julestemningen til enhver mottaker. Denne sjarmerende rustikke sekken er fylt med nøye utvalgt sortiment av deilige godbiter fra kjente merkevarer. Perfekt balansert i størrelse og smak kombinerer denne gaven kvalitet og kvantitet på en måte som er både imponerende og tankefull. Denne firmagaven vil garantert glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Laget av miljøvennlig jutestoff fremhever denne striesekken miljøbevissthet og naturlig skjønnhet. Designet i rustikk julepreg gir den en følelse av nostalgi og tradisjon. Innholdet er nøye valgt for å sikre en rik og variert smaksopplevelse med noe for enhver preferanse. Godbiter som Stratos 150 g, Bamsemums 115 g, Cloetta juleskum 100 g, Banana bubs 90 g, Walkers 150 g og Smash 100 g utfyller denne flotte sekken.

«Medium God Jul Striesekk» er mer enn bare en gave, den er en gest av takknemlighet og en måte å knytte sterkere bånd til dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. For å gjøre gaven enda mer spesiell og minneverdig tilbyr vi i Smack tilspasningsmuligheter som å legge til firmaets logo eller en personlig hilsen.

Hos Smack er vi dedikert til å tilby unike firmagaver som skiller seg ut og etterlater et varig inntrykk. Vår «Medium God Jul Striesekk» representerer denne forpliktelsen ved å kombinere kvalitet, estetikk og personlig tilknytning i én enkelt gave. La oss hjelpe deg med å gjøre denne julesesongen uforglemmelig for de som betyr mest for din virksomhet.