Påskeegg 15 cm løsvekt

kr96.00 Eks. MVA

Påskeegg på 15 cm fylt...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 15 cm løsvekt – En spennende firmagave

Smack har gleden av å presentere «Påskeegg 15 cm løsvekt» fylt med en utvalgt samling av deilige godbiter i løsvekt. Dette påskeegget er den perfekte blandingen av tradisjonelle påske følelser og en luksuriøs smaksopplevelse. Med sin gjennomtenkte sammensetning er dette firmagaven som vil imponere og glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Inneholder smågodt blanding på hele 300 g med Nidar sjokoladebiter og marsipan, et rikholdig utvalg av håndplukkede søtsaker som tilbyr en spennende og variert smakreise. Fra rike sjokolader til forfriskende sukkertøy har vi sørget for at hver bit reflekterer Smack sitt engasjement for kvalitet og nytelse. Dette utvalget sikrer at det finnes noe for enhver smak og bidrar til å skape en påskefeiring som vil huskes. Selve innpakningen er like imponerende som innholdet, med levende farger og detaljer fanger designet essensen av påsken. Dette er ikke bare en gave som smaker godt men også forsterker påske atmosfæren.

Ved å velge Smack som leverandør av dine firmagaver velger du en samarbeidspartner som gjør sitt ytterste for å tilby en sømløs og effektiv prosess. Vi tilbyr fraktfrie leveranser og en enkel bestillingsprosess, uten behov for forhåndsbestillinger eller forskuddsbetalinger slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å glede de rundt deg.

Varenr.: 105-050 

Innhold: Smågodt blanding 300 g med Nidar sjokoladebiter og marsipan.