Påskeegg 18 cm IPB

kr159.00 Eks. MVA

Sett en ny standard for...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 18 cm – Storslått firmagave

Ta gave givningen til nye høyder denne påsken med Smack sitt storslåtte «Påskeegg 18 cm» fylt til randen med eksklusive innpakkede biter av utsøkt kvalitet. Dette er den ultimate måten å uttrykke anerkjennelse og takknemlighet overfor ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Dette eksklusive påskeegget er fylt med hele 350 g innpakkede godbiter med kjente samt nye spennende smaker, og ikke minst den tradisjonelle Kvikk lunsj på 47 g. En rikholdig samling av søtsaker som er nøye sammensatt med tanke på mangfold, for å sikre at alle kan finne noe de elsker. Den individuelle innpakningen bevarer smaken og kvaliteten, og gjør samtidig påskeegget perfekt for deling. Fra dekadente sjokolader til raffinerte søtsaker er hvert valg gjort med omtanke for å skape en uforglemmelig smaksreise. Med et visuelt tiltalende utseendet som fanger essensen av påske og vårens gleder er dette dessuten et dekorativt element som kan lysne opp ethvert rom.

Hos Smack er vi forpliktet til å levere firmagaver av høyeste kvalitet med en problemfri prosess. Med våre fraktfrie leveranser og ingen krav om forhåndsbestillinger eller forskuddsbetalinger, sørger vi for at din gavegivning er like enkel som den er imponerende.

Varenr.: 105-040