Påskeegg 25 cm innpakkede biter

kr390.00 Eks. MVA

Luksuriøst påskeegg på 25 cm...
Produktnummer: 105-090 Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg på 25 cm med innpakkede biter – Den luksuriøse firmagaven

I en sesong som handler om fornyelse og takknemlighet tilbyr Smack det ultimate uttrykket for begge med vårt Påskeegg på 25cm fylt med innpakket konfekt. Dette luksuriøse påskeegget representerer det ypperste innen firmagaver. Designet for å imponere og glede mottakere med sin generøse størrelse og utsøkte innhold.

Vårt påskeegg på 25 cm er en ekstravagant gave som inneholder et rikt utvalg for å tilfredstille selv den mest kresne smak. En overdådig samling av innpakket konfekt på 800 g med nøye utvalgt blanding av rik sjokolade og delikat marsipan mm., samt 2 stk Kvikk lunsj på 47 g er en god blanding av klassiske og nye smaker som garanterer en uforglemmelig smaksopplevelse. Elegant dekorert med vårstemte detaljer gjør dette påskeegget til et blikkfang og en verdsatt dekorasjon. Smacks samarbeid med store merkevareprodusenter sikrer en gave av høyeste kvalitet, både i smak og presentasjon.

Smack sitt dedikerte team er her for å tilby veiledning og støtte, og sikre at din gaveide blir realisert slik du ønsker. Vår tilpasningsdyktige prosess lar deg bestille akkurat det du trenger, når du trenger det, uten økonomisk forpliktelse på forhånd. Vi tilbyr fraktfrie og effektive leveranser så du er sikret levering til påske.

Ingredienser

Innpakkede biter 800 g og 2 stk Kvikk Lunsj 47 g