Påskeegg 25 cm posevarianter og løsvekt

kr375.00 Eks. MVA

Gled dine ansatte, kunder og...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 25 cm, posevarianter og løsvekt – En generøs påskegave

Gjør påsken ekstra spesiell med vårt eksklusive «Påskeegg 25 cm, posevarianter og løsvekt». Dette luksuriøse påskeegget er den idelle gaven som garantert vil glede dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vårt påskeegg er fylt til randen med en rikholdig blanding av kvalitetssjokolade fra anerkjente merkevarer som garantert vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer.

Innholdet består av en variert samling av smågodt med sjokolade og marsipan på 500 g, Nidar påskeposen på 300 g, fugleegg 80 g fra Anthon Berg og 47 g Kvikk lunsj. Hver bit er en smaksopplevelse som reflekterer vår dedikasjon til kvalitet og nytelse. Presentasjonen er elegant designet med festlig påsketema som tilfører et touch av vår og glede til enhver setting.

Ved å velge firmagave fra Smack kan vi garantere kvalitet gjennom samarbeid med kun de beste produsentene. Vi tilbyr også tilpasningsmuligheter for å gjøre din gave enda mer spesiell, enten i form av en hilsen, firmalogo eller spesifikk kombinasjon av produkter. Vårt team står klare til å imøtekomme dine ønsker. Vår effektive bestillings- og leveringsprosess sørger for at dine gaver ankommer i perfekt stand, rettidig til påskefeiringen.

Overrask dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere med en gave som utstråler glede og kvalitet.

Varenr.: 105-090 

Innhold: Nidar påskeposen 300g. Smågodtblanding 500g med sjokolade og marsipan. Fugleegg Anthon Berg 80g. Kvikk lunsj 47g.