Påskeegg 25 cm posevarianter

kr298.00 Eks. MVA

Gjør et varig inntrykk på...
Kategori:

Beskrivelse

Påskeegg 25 cm, posevarianter – En eksklusiv samling

Smack presenterer stolt sitt «Påskeegg 25 cm, posevarianter» som er fylt med en eksklusiv blanding av de fineste konfekter, nøye utvalgt for å sikre en utsøkt smaksopplevelse for mottakeren. Gled dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere ekstra denne påsken med denne luksuriøse firmagaven.

Påskeegget inneholder Nidar påskemiks 138 g, Smash 100 g, Drumstick Squashies 60 g,  Punchpraliner 120 g, Banana Bubs 90 g, Pipers Cheddar & Onion 40 g og Kvikk Lunsj 47 g. Nyt påsken med deilige tradisjonelle smaker og nye spennende godbiter. Her finnes noe for enhver smak. Vi i Smack tilbyr også tilpasningsmuligheter. Velg mellom ulike posevarianter for å finne den perfekte matchen til din bedrift eller den spesielle anledningen. Hver påskeegg er nøye designet med tanke på påske estetikk, og tilfører glede og vårlig nytelse.

Vi tilbyr ikke bare en gave men en helhetsopplevelse designet for å bli husket og verdsatt. Våre tilpasningsmuligheter går utover muligheten for tilpasset innhold, vi tilbyr også å inkludere en personlig hilsen eller bedriftens logo. Samarbeid med Smack som leverandør av dine firmagaver og du vil få en samarbeidspartner som har fokus på detaljer, kvalitet og effektivitet. Vårt samarbeid med ledende merkevareprodusenter sikrer at alle produkter holder høyeste kvalitet. Teamet vårt sørger for en effektiv behandling og levering slik at dine gaver ankommer i tide og i perfekt stand.

Varenummer: 105-100