Stor God Jul Striesekk

kr490.00 Eks. MVA

Romslig og rustikk striesekk fylt...
Produktnummer: 108-480 Kategori:

Beskrivelse

Stor God Jul Striesekk – Den rustikke firmagaven

Vår «Stor God Jul Striesekk» representerer det ypperste av sesongens glede og er en utmerket firmagave som garantert vil bli satt pris på. Denne gaven er fylt til randen med en rikholdig blanding av smakfulle godbiter pakket inn i romslig striesekk med design som reflekterer høytidens varme og generøsitet. Denne flotte rustikke sekken vil garantert begeistre dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Den brede variasjonen av innholdet sikrer at det er noe for enhver smak. I sekken kan man finne alt fra søte produkter til salte snacks, samt et utvalg av gourmet produkter. Åpningen av sekken blir et spennende øyeblikk og med hver utpakket artikkel som Crispo 155 g, Bamsemums 115 g, Cloetta juleskum 100 g,  Banana bubs 90g, Walkers 150 g, Smash 100 g, Pipers potetgull cheddar & onion 40 g, M 200 g, Squashies 60 g og Stratos 150 g bidrar til forventningen og gleden. Pakket inn i miljøvennlig jutestoff kombinerer denne striesekken holdbarhet og kvalitet. Hos Smack kan du sette ditt personlige preg på firmagavene enten det er en hilsen, firmaets logo eller en spesialtilpasset melding.

Smack har forpliktet seg til å levere bare de beste produktene, med fokus på kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Vår «Stor God Jul Striesekk» er intet unntak, og vi er stolte av å tilby denne som en del av vårt utvalg av firmagaver. La oss hjelpe deg med å spre juleglede og takknemlighet til dine ansatte, kunder, og samarbeidspartnere denne høytiden.