Tendenza 2 fra Fam. Labardi

kr690.00 Eks. MVA

Tendenza 2 fra Fam. Labardi...
Produktnummer: 108-220 Kategori:

Beskrivelse

Tendenza 2 fra Fam. Labardi – En luksuriøs firmagave

Oppdag den ultimate firmagaven med Tendenza 2 fra Fam. Labardi. Denne nøye utvalgte gaven reflekterer en kombinasjon av moderne design og tidløs kvalitet. Tendenza 2 fra Fam. Labardi er mer enn bare et produkt; det er en opplevelse av luksus og finesse. En gave av denne kaliberen viser mottakeren hvor mye du verdsetter forholdet, enten det er en ansatt, kunde eller samarbeidspartner.

Med sitt sofistikerte design og materialer av høy kvalitet kombinerer Tendenza 2 eleganse med funksjonalitet. Tendenza 2 har en estetisk appell og leveres i en elegant emballasje som speiler dets eksklusivitet. Produktet er laget av premium materialer valgt for deres holdbarhet og gode smak. Dette sikrer at gaven ikke bare ser imponerende ut men også er et praktisk verktøy som beriker hverdagen. Produktet er utformet til å tilfredstille selv de meste kresne smaker.

Med en moderne tilnærming til klassisk eleganse, fanger Tendenza 2 essensen av Fam. Labardi’s anerkjente designfilosofi. Vi i Smack tilbyr tilpasningsmuligheter som en personlig hilsen eller firmaets logo. Tilpassede firmagaver som Tendenza 2 øker synligheten til merkevaren din på en subtil og elegant måte, og kvaliteten og designet på produktet sørger for at gaven blir husket og verdsatt lenge etter at den er mottatt.

Smack er stolte av å kunne tilby Tendenza 2 fra Fam. Labardi som en del av vårt rike og nøye sammensatte utvalg av firmagaver. Vi er dedikerte til å levere produkter som ikke bare møter men overgår forventningene, med en service som gjør hver bestilling til en enkel og behagelig prosess.

Velg Tendenza 2 for å gi en gave som virkelig gjør inntrykk.

Innhold
Sale Marino (havssalt) kvern Contortus 200 g / Pepe Nero (svartpepper) kvern Contortus 100 g / Cubo Extra Vergine Olio di Oliva 250 ml / Cubo Balsamico di Modena 100 ml.